E-Chopper Huren

Ontdek nu de geweldige omgeving van Nieuw Vossemeer met een E-chopper. Een E-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets. Wij bieden de mogelijkheid om met familie, vrienden en/of collega’s door de omgeving van de Nieuw Vossemeer te rijden op dit geweldige voertuig.

Een E-chopper huren en de regio in Nieuw Vossemeer ontdekken?

Kom een E-chopper huren en waan je voor even een échte biker!  Op de stoere E-chopper maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige landschap. Toer over gebaande paden of ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes…

Maak kennis met de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio rondom Nieuw Vossemeer te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast!

Heb je als voorkeur om niet aan een vaste route verbonden te zijn? Dit is geen enkel probleem! De E-chopper beschikt namelijk over een universele telefoonhouder waardoor je de weg gemakkelijk terug kunt vinden naar je startlocatie met behulp van Google Maps. Als je een E-chopper wilt besturen ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.

Tarieven & tijden E-Chopper verhuur (September t/m December):

€ 24,95 voor huurt E-Chopper (2 uur) 

E-Chopper huur van 10:30 – 12:30 /  14:00 – 16:00

€34,95 voor huur E-Chopper (3 uur)

E-Chopper huur van 10:30 – 11:30 / 13:30 – 16:30

€49,95 voor huur E-Chopper (hele dag)

E-Chopper huur van 09:30 – 16:30


Reserveer online